Υλοποιείται το όνειρο ζωής του ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Χούμπαυλης και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Σωτήρης Ανδρεούλης της Τεχνικής-Κατασκευαστικής Εταιρείας ΑΤΕΣΕ ΑΕ κατέφθασαν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο Αιγιάλειας  για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της εταιρείας και του Δήμου Αιγιάλειας για την κατασκευή του νέου κτιρίου Ε.ΚΑ.ΜΕ.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους ανθρώπους που αποτελούν το Ειδικό Κέντρο γιατί οι δυσκολίες και καθυστερήσεις που εμφανίστηκαν στη διαδρομή δεν κατάφεραν να σταθούν εμπόδιο στην ανέγερση που πλέον αποτελεί θέμα μηνών.

Τα αισθήματα χαράς και προσμονής είναι χαραγμένα στα πρόσωπα των παιδιών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και του Δ.Σ. καθώς ένα όνειρο ζωής θα γίνει πλέον πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Θεόδωρος Στεφανίδης, με συνοδοιπόρο του το ρητό “ο επιμένων νικά”, εκφράζει την ικανοποίησή του ύστερα από σκληρό και επίπονο προσωπικό αγώνα και ευελπιστεί τον επόμενο χρόνο το Ε.Κ.Α.ΜΕ. να αλλάξει διεύθυνση και να ανοίξει την αγκαλιά του για περισσότερα παιδιά με αναπηρίες.

Ευχαριστεί από καρδιάς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Ειδικό Κέντρο και απέδωσαν το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το Δήμαρχο Αιγιαλείας  κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγιάλειας για την άριστη συνεργασία.