Τσικνοπέμπτη στο ΕΚΑΜΕ – Επίσκεψη της Δ΄ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης για γιορτή, χορό και φαγητό. Οι εκπαιδευόμενοι με τους συγγενείς και τους φίλους τους χόρτασαν λιχουδιές, χορό και γέλια και το Δ.Σ. οφείλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν είτε με την προσφορά ειδών είτε με την προσωπική τους εργασία: κρεοπωλείο Θεόδωρου Θεοφανόπουλου, ψησταριά Ζάρου, ποτά ΚΡΙΝΟΣ, ψωμί και πίτες Έφη Κουτροπούλου, κρασί Παναγιώτη Ρογκάλα, γλυκά και πίτες από όλους τους γονείς των παιδιών και φυσικά τους εθελοντές στο ψήσιμο και στην κουζίνα, Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη, Σπύρο Γεωργίου, Παναγιώτη Ρογκάλα και Δέσποινα Σκούντζου.

Εύχονται υγεία σε όλους και του χρόνου!

 

Δ1&Δ2 τάξεις 9ου Δημοτικού στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 τα δύο τμήμα της Δ’τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους Ριζομηλιώτη Γεωργία, Πανούτσου Ευαγγελία και τη γυμνάστρια Κοκκοτή Μάντω παρουσίασαν στα «παιδιά» του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑΜΕΑ Αιγίου μια γιορτή αφιερωμένη στη διαφορετικότητα.

9ο dim

Το θεατρικό τους «οι 7 ιππότες των χρωμάτων», τα επιλεγμένα τραγούδια τους και τα χορευτικά τους μάγεψαν και συγκίνησαν τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών να μυήσουν τους μικρούς μαθητές στη διαφορετικότητα είναι το πρώτο και βασικό βήμα για την εξάλειψη φαινομένων ρατσισμού και βίας. Το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου ευχαριστεί τους μαθητές που συμμετείχαν και τις προαναφερόμενες εκπαιδευτικούς για το έργο τους.

 

ΔΩΡΕΕΣ

Το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου (Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ) ευχαριστεί δημοσίως τους συμπολίτες του για τις χρηματικές δωρεές για την υλοποίηση των σκοπών του Κέντρου. Το Δ.Σ. γνωρίζει ότι τα χρήματα αυτά συλλέχθηκαν από το υστέρημα των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων και βεβαιώνει όλους τους δωρητές ότι διαχειρίζονται με πολλή προσοχή και φειδώ ώστε να καλυφθούν οι ουσιαστικές ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες που φοιτούν στο Ε.Κ.Α.ΜΕ:

Κα Ελένη Νικήτα 30€, Κα Αλίκη Κάουφμαν 30€ & Κα Ναταλία Γκαίντλιχ 30€ εις μνήμην Έρας Καλαντζοπούλου

Π.Κουτρουλής Δημήτριος 20€, Κος Στέφανος Σπηλιωτόπουλος 20€, Κος Χρήστος & Κα Ευγενία Ψυρρή 20€,Κα Βούλα & Κος Παναγιώτης Κουτρουλής 20€, Κος Ευστάθιος & Κα Σταυρούλα Λιμνιάτη 20€ & Κα Παρασκευή Κουτρουλή 20€ εις μνήμην Γιάννη Κουτρουλή

Κος Λουκόπουλος Κων/νος 30€ εις μνήμην Βασιλικής Φιλιππάτου & Αλεξάνδρας Βασιλοπούλου

Κα Τσομή Γεωργία 340€ εις μνήμην μητρός της Αθανασίας Τσομή

Οικ.Σπύρου Σπανού 100€ εις μνήμην εξαδέρφου Τσουμπού Ανδρέα

Ράδιο Ταξί Αιγίου 50€ εις μνήμην Γεωργούλια Παναγιώτη

3ο Γυμνάσιο Αιγίου 75€ εις μνήμην Γιαβή Βασιλείου

ΕΛΜΕ Β Αχαίας 50€ & Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Διακοπτού 60€ εις μνήμην Φαλλίδα Παναγιώτη

Κος Μπακρόζης Γεώργιος 10€ εις μνήμην Δημήτρη Κούτρα

Κος Αντωνόπουλος Αλέξιος 20€ εις μνήμην Αθανασόπουλου Κυριάκου

Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός» Σελιανιτίκων 50€ αντίτιμο φλουριού Βασιλόπιτας

Οικ.Νίκου Παπανικολάου 50€ εις μνήμην Μυρτούς Βαρβαρίγου

Σύλλογος Διδασκόντων 4ου Γυμνασίου Αιγίου 57€ εις μνήμην Μαρίας Μοτζολή

Κα Αναστασία Σακελλαρίου 20€ εις μνήμην Παναγιώτας Σακελλαρίου

Υπάλληλοι Τελωνείου Αιγίου 80€ & Κος Σπύρος & Κα Χρυσάνθη Συγγέλου 50€ εις μνήμην Μαρίας Κακού

Κα Κων/να Κούρτη 20€ εις μνήμην Αθανασίου Χατζή