Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή θεμελίωσης του νέου κτηρίου του ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Με ευλάβεια, σεβασμό και πολλή συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του νέου κτηρίου του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Το μεγάλο όνειρο παίρνει σάρκα και οστά και όλοι οι άνθρωποι που αποτελούν το Σύλλογο ένιωσαν χαρά, ικανοποίηση, αισιοδοξία και ήσαν πλημμυρισμένοι από θετικές σκέψεις για το μέλλον που φαντάζει ονειρικό.

Παρόντες ήσαν εκτός από το Δ.Σ., τους ωφελούμενους, τους γονείς, το προσωπικό, εθελοντές και φίλου του Ε.Κ.Α.ΜΕ., ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από ιερείς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και Οικονομικών κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο σύμβουλος του Περιφερειάρχη κ. Χρήστος Μητρογιώργος , οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Καραϊσκος, Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος, ο διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου κ. Βασίλης Ροδόπουλος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου υποπυραγός κ. Θεοφάνης Δαλιέτος, ο διοικητής του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου κ. Μιχάλης Κωστάκης, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Αιγίου κ. Λεωνίδας Καράμπελας, εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου κ. Ηλίας Ντόκος, κα. Μαρία Σταθούλια & κ. Φωτάκης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αιγιαλείας κ. Γιώργος Ρούσσος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργος Γκιώνης, ο αντιπρόεδρος κ. Φάνης Ραμπαβίλας , οι επικεφαλείς της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” κα. Βάσω Ψυχράμη και “Κοιτάω Μπροστά” κ. Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκης Τσερεντζούλιας, εκπρόσωπος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Σίας Αναγνωστοπούλου και κ. Κώστα Μάρκου και πολλοί άλλοι.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί από καρδιάς τους ανωτέρω καλεσμένους, τους ωφελούμενους, τους γονείς τους, τους εθελοντές, τους φίλους και το προσωπικό του Κέντρου για την άψογη εμφάνιση και συντονισμό στην τελετή που ήταν καθόλα άρτια, καθώς επίσης και τους χορηγούς του, κο. Θοδωρή Μανεσιώτη για την μαρμάρινη επιγραφή θεμελίωσης, Ζαχαροπλαστεία Δημητρίου για τα γλυκά, ανθοπωλείο Μανώλια για τη σύνθεση του τραπεζιού, κο. Σπύρο Ρηγόπουλο για τα ηχητικά, εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ για τα αναψυκτικά και όλον τον κόσμο επώνυμο και ανώνυμο που βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου από την αρχή της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα και τους εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

smart