Το…. τσάμικο του μικρού μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου που καταχειροκροτήθηκε

Εξαιρετική δουλειά πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της Αιγιάλειας και σε κάθε εθνική γιορτή εντυπωσιάζουν με την ποιότητα των μικρών γιορτών που παρουσιάζουν.

Εντυπωσιακή ήταν η γιορτή που παρουσίασαν μαθητές της έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου την παραμονή της 25ης Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Άψογο σκηνικό, φτιαγμένο από την δασκάλα των καλλιτεχνικών Αγγελική Τσέκενη με την βοήθεια των παιδιών, καταπληκτικές απαγγελίες ποιημάτων, παρουσίαση σκετς υψηλού επιπέδου και τραγούδια από τη Χορωδία του σχολείου με την επιμέλεια της κ. Ζουμπουλιάς Σπυροπούλου, συγκίνησαν τους γονείς που παραβρέθηκαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Στη διευθύντρια του σχολείου κ. Σπυριδούλα Γαλάνη,  στους εκπαιδευτικούς Δημοπανάγου Φωτεινή και Κουσουλό Αθανάσιο και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Γκολόη Αντώνιο και Κοκοτή Μαντώ και φυσικά στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Επίσης οι μαθητές χόρεψαν με την ψυχή τους τσάμικο και καλαματιανό και ο μαθητής της έκτης τάξης, Δαμιανός, εντυπωσίασε με τις φιγούρες του στο τσάμικο.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ