Το Σάββατο (27/2) η εκδήλωση – θεσμός του Παναιγιαλείου!

Μια ακόμα λαμπρή εκδήλωση, όπου θα «γεφυρώσουν» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τού «μελανόλευκου» συλλόγου, ετοιμάζουν από κοινού για το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, οι διοικήσεις τής «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» και του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου».

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ο Παναιγιάλειος είναι από τους συλλόγους που πραγματικά έχει αναγάγει την κοπή τής πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, όπου το «παρών» δίνουν δημοτικοί – πολιτικοί αλλά και αθλητικοί παράγοντες, μα κυρίως η «δύναμη» τής ομάδας, ο υπέροχος δηλ. φίλαθλος κόσμος της.

Βραβεύσεις

Η φετινή εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Όνειρο» στη Μυρτιά Αιγίου, όπου οι άνθρωποι του αιγιώτικου συλλόγου έχουν προγραμματίσει να βραβεύσουν παλιούς διοικητικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά τους στη «Μαύρη Θύελλα», αλλά και κάποιους φιλάθλους που εδώ και χρόνια έχουν γίνει «ένα» με την ομάδα, ακολουθώντας την πιστά, σε όποια κατηγορία κι αν έχει βρεθεί.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 8.30μ.μ. και η αξία τής πρόσκλησης είναι 15 ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό).

 

Και… Στέλιος Διονυσίου!

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει live με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου και την ορχήστρα του, ο οποίος θα μας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Αξίζει να σημειωθεί πως για όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση του συλλόγου και επιθυμούν να παραμείνουν στην αίθουσα για να απολαύσουν τον Στ. Διονυσίου, η φιάλη θα προσφέρεται στα 80 ευρώ (ανά 4 άτομα).