Το “Ποτάμι” Αχαΐας έκοψε την πίτα του

Κοπή πίτας για το Ποτάμι Αχαΐας, τους εθελοντές, τους φίλους και στελέχη του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα. Προηγήθηκε δυναμική και πολιτική συζήτηση για την πολιτική κατάσταση της χώρας, καθώς και οργανωτικές προτάσεις του κινήματος.

Αντιμέτωποι στα έργα και τις πράξεις του κυβερνητικού σχήματος, που συνεχίζουν να αντιγράφουν τις χειρότερες μέρες του παρελθόντος, ενώ ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη επιμένουν να μην κάνουν την παραμικρή αυτοκριτική για τα λάθη δεκαετιών που οδήγησαν τη χώρα αλλά και τα κόμματα τους σε χρεοκοπία 

Το κίνημά μας παρά την αποστασία βουλευτών του, συνεχίζει με τα μέλη, τους φίλους και τους συμμάχους του, σε όλη την Ελλάδα να εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα ότι μια άλλη πορεία είναι εφικτή. Τον Μάρτιο θα συμπληρώσoυμε 3 χρόνια ύπαρξης. Θα το γιορτάσουμε με δράσεις σε όλη την Ελλάδα για να ακουστεί δυνατά η φωνή της λογικής, για παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη. Γιατί το Ποτάμι ούτε διαλύεται, ούτε παζαρεύει την ύπαρξή του και τις αρχές του, όπως κάποιοι θα ήθελαν. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να τα αλλάξουμε όλα στη χώρα.
Με συμμάχους – θα επιμείνουμε! – τη νέα γενιά και όλους όσους πολεμούν την παρακμή και επιζητούν τολμηρές λύσεις χωρίς κλεφτές ματιές νοσταλγίας στο παρελθόν.