Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου στηρίζει το δίκαιο αγώνα των 36 υπό διωγμό συμβασιούχων της ΕΒΟ Αιγίου

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, μετά τα τελευταία δυσάρεστα νέα με τις απολύσεις 36 συμβασιούχων εργαζομένων της ΕΒΟ ΑΙΓΙΟΥ που ουσιαστικά παραλύει κάθε παραγωγική λειτουργία του εργοστασίου και δείχνει περίτρανα ότι όλα όσα έλεγε η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας εδώ και δυο χρόνια ήταν ένα απέραντο ψέμα, καλεί την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας να σταματήσει τα παιχνίδια σε βάρος των εργαζομένων αλλά και της Αμυντικής Βιομηχανίας.

Να υλοποιήσει τις υποσχέσεις – δεσμεύσεις που έδωσε ο Υπουργός στους ίδιους τους εργαζόμενους του εργοστασίου του Αιγίου και στις δυο επισκέψεις του στο εργοστάσιο της ΕΒΟ και μίλαγε για Αλματώδη ανάπτυξη – νέα προϊόντα – νέες θέσεις εργασίας, προσλήψεις νέων εργαζομένων.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου απαιτεί να μη γίνουν οι απολύσεις των 36, να δοθούν νέα προϊόντα, νέες συμβάσεις, στήριξη της Αμυντικής Βιομηχανίας, νέες θέσεις εργασίας αλλά πάνω απ’ όλα να ενταχθούν τα ΕΑΣ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να διατηρηθεί ο καθαρός Δημόσιος  χαρακτήρας της Αμυντικής Βιομηχανίας.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΒΟ όπως και των υπό διωγμό 36 συμβασιούχων.

ΔΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΒΟ

ΟΧΙ στις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ 36

ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΑΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Φωτό από τη σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου με την παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις απολύσεις των εργαζομένων στην ΕΒΟ