Το Γρηγόρι θα τιμήσει τον Πολιούχο του Άγιο Γρηγόριο το Θεολόγο

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 το πρωί, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του χωριού, στην οποία θα χοροστατήσει και θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.

Επίσης την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Στον εν λόγω Εσπερινό, θα χοροστατήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Βενιανάκης.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, Εορτή του Αγίου Γρηγορίου, το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του χωριού.

Επίσης, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι «Ο Άγιος Γρηγόριος», με συνεστίαση και διασκέδαση για όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους, στο κέντρο διασκέδασης «ΑΝΕΜΕΛΟ» στην παραλία Αβύθου.