Το “Αλυκών Φως” στο Αίγιο συσκευάζει είδη για 1800 παιδιά της Πάτρας που στερούνται φαγητό

Μια αξιόλογη και άψογη συνεργασία έχουν ξεκινήσει και συνεχίζουν οι Σύλλογοι των Εφέδρων, προκειµένου να συγκεντρωθούν τρόφιµα για 1800 παιδιά που υποσιτίζονται καθηµερινά σε σχολεία της Πάτρας.

Στην κινητοποίηση συµµετέχουν περισσότεροι από 10 σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα, ενώ  δυναµική είναι και η παρουσία του «Αλυκών Φως» στο Αίγιο.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι τις ηµέρες των Χριστουγέννων συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 κούτες τρόφιµα για τα 1050 παιδάκια των σχολείων της Πάτρας που είχαν ανάγκη φαγητού.

Αυτή τη στιγµή σύµφωνα µε τις τελευταίες πληροφορίες τα παιδιά που στερούνται το φαγητό έχουν φτάσει τα 1800.

Ο προϋπολογισµός της «Τράπεζας Τροφίµων»  του Κοινωνικού Οργανισµού Πάτρας, µε Πρόεδρο τον κ. Θεόδωρο Τουλγαρίδη, εξυπηρετεί περίπου 1300 οικογένειες (πάνω από 5.000 άτοµα) που αντιµετωπίζουν σοβαρά οικονοµικά και κοινωνικά προβλήµατα. Την εν λόγω προσπάθεια στηρίζουν πολίτες της Πάτρας και η προσφορά τους είναι αρεκά συγκινητική.

ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ∆ΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ο προϋπολογισµός της Τράπεζας Τροφίµων δεν είναι αρκετός για να καλύψει όλες τις ανάγκες.  Γι’ αυτό ξεκινά µια δεύτερη προσπάθεια κάλυψης αναγκών.

Η διανοµή των ειδών στα σχολεία από την Τράπεζα Τροφίµων της Πάτρας (Κοραή 5 ΄Αγιος Ανδρέας, Τ.Κ. 26222) θα πραγµατοποιηθεί στις 10 Απριλίου 2016. Για όσους θέλουν µπορούν να στείλουν απευθείας τα είδη, αρκεί στη συσκευασία να αναγράφεται «∆ΕΚΑΤΙΑΝΟ ΠΑΙ∆ΙΩΝ».

ΤΟ «ΑΛΥΚΩΝ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το «Αλυκών Φως» που δραστηριοποιείται στην πόλη του Αιγίου θα συγκεντρώσει και θα συσκευάσει τα προαναφερόµενα είδη για το ‘’∆ΕΚΑΤΙΑΝΟ ΠΑΙ∆ΙΩΝ’’.

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια µπορούν να  επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 6948 616 383 (κ. Ελένη Κατσικαρώνη).

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι αποκλειστικά:  ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ 410γρ , ∆ΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 500γρ, ΜΑΡΜΕΛΑ∆Α ΠΟΛΤΟΣ-ΤΑΠΕΡ 450γρ, ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 4 ΠΑΚΕΤΩΝ 125γρ ΣΤΑΡΕΝΙΑ.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ