Το αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Διακοπτού “Ο Καλός Σαμαρείτης”

Σε μια όμορφη γιορτή γεμάτη χαμόγελα, μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας, εξελίχθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Διακοπτού «Ο Καλός Σαμαρείτης», που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, στο καφέ «Σταθμός», στην αγορά του Διακοπτού.

Πλήθος κόσμου και πολλά μέλη της Δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τιμώντας έτσι το ΔΣ του Συλλόγου για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί στο Διακοπτό.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιαλείας Φάνης Σταυρόπουλος που εξήραν το έργο του Συλλόγου και μίλησαν για τις πολλές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που γίνονται στο Διακοπτό, αθόρυβα και με πολύ σεβασμό στους συνανθρώπους μας.

Στη συνέχεια η πρόεδρος κα Καίτη Λάζου, εκ μέρους του ΔΣ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη ανταπόκριση και υποστήριξη στην προσπάθεια ενίσχυσης όσων έχουν ανάγκη και τόνισε πως όταν η κοινωνία λειτουργεί με αλληλεγγύη και ενότητα κάθε μέρα γίνονται μικρά θαύματα.

Αξιοσημείωτος ο μπουφές με τη μεγάλη ποικιλία σπιτικών πεντανόστιμων γλυκών που τα μέλη του ΔΣ ετοίμασαν με πολύ αγάπη για τους παρευρισκόμενους.

Παρόντες στην εκδήλωση οι ιερείς του Διακοπτού πατέρες Γεώργιος Λυμπέρης και Χρήστος Μιχαλόπουλοςς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρασίνου Βάσω Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Διακοπτού Βασίλης Σταυρόπουλος και οι Τοπικοί σύμβουλοι, Θανάσης Οικονόμου και Θανάσης Φερετόπουλος, η Διευθύντρια του ΓΕΛ Διακοπτού κα Νικολάου, ο Διευθυντής του Δημοτικού Διακοπτού Τάκης Σταμόπουλος, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Διακοπτού Κική Βασιλάγκου, ο εκπαιδευτικός και σκηνοθέτης Κώστας Κλάγκος και ο Διευθυντής της ΔΟΥ Αιγίου Θεόδωρος Φλωρόπουλος.

Παρόντες επίσης και οι Σύλλογοι του Διακοπτού, ο Γιάννης Καραπαναγιώτης από το «Σύλλογο Φίλων Οδοντωτού», ο Παναγιώτης Πλαγιανάκος από το Σύλλογο «Φιλοξένεια», ο Γιώργος Γεωργόπουλος από τη «Θεατρική Ομάδα Διακοπτού» και η Βάσω Βούλγαρη από το Σύλλογο «Νέα Πνοή».

 

received_1030456453684051 received_1030463067016723