ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Αθλητές του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” επέστρεψαν στο Αίγιο με μετάλλια

Τους απονεμήθηκε το “Λευκό Βέλος”

Πραγµατοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022  στο κέντρο Τοξοβολίας Βασιλικού του ∆ήµου Ερυµάνθου, αγώνας τοξοβολίας.

Από την Αιγιάλεια συµµετείχε ο Όµιλος Τοξοβολίας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” µε τρεις αθλήτριες, οι οποίες σηµείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις και έλαβαν:

Στην κατηγορία Ολυµπιακού Τόξου (αναπτυξιακό) η Μαρία – Αικατερίνη Μετζελοπούλου έλαβε την πρώτη θέση (χρυσό µετάλλιο) και η Ελένη Ραµπαβίλα τη 2η θέση (ασηµένιο µετάλλιο). Την τρίτη θέση (αργυρό µετάλλιο) πήρε η αθλήτρια του “ΠΕΛΟΠΑ” Πατρών Σοϊλεµεζίδη Καλλίστη.

Επίσης, από το Αίγιο συµµετείχε στην κατηγορία Long Bow (παραδοσιακό τόξο) η Κακογιάννη Βασιλική, στον πρώτο της αγώνα όπου δεν συµπληρώθηκε η κατηγορία της από άλλους συναθλητές της, ωστόσο σηµείωσε εξαιρετική επίδοση και της απονεµήθηκε τιµής ένεκεν χρυσό µετάλλιο.

Και στις τρεις αθλήτριες, εκτός από την απονοµή των µεταλλίων, για τις θέσεις που κατέλαβαν και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, απονεµήθηκε και δίπλωµα Κατηγορίας White Arrow (λευκό βέλος) της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Τοξοβολίας.

ΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ  ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Το τµήµα Τοξοβολίας του Αθλητικού Σκοπευτικού Οµίλου “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” δραστηριοποιείται στο Αίγιο και προσκαλεί όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας να γνωρίζουν από κοντά το Ολυµπιακό άθληµα.

Είναι ένα διασκεδαστικό άθληµα για όλη την οικογένεια και προσφέρει αυτοπεποίθηση και δύναµη σωµατική και ψυχική στον αθλητή.

Πληροφορίες – εγγραφές στον Πρόεδρο του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” Σταύρο Σταυρίδη, στο τηλέφωνο 6972229748 ή στα γραφεία του Συλλόγου Φιλοποίµενος και Εισοδίων στα “Σκαλάκια” κάθε ∆ευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 5 µ.µ. έως 9 µ.µ.