Τοξοβολία “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”: “Χρυσός” ο Σωτηρόπουλος – “Ασημένια” η Μεντζελοπούλου

Μπορεί να µετρά µόλις ενάµιση χρόνο το τµήµα τοξοβολίας του Αιγιώτικου συλλόγου “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, αλλά οι αθλητές του ξεχωρίζουν µε τις επιδόσεις τους και κατακτούν τα βάθρα όπου και όπως κι αν αγωνίζονται, ακόµα και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες µε τον αέρα πολλές φορές να είναι ο µεγάλος τους αντίπαλος!

Αυτή τη φορά και συγκεκριµένα το π. Σάββατοκύριακο  17 και 18 Ιουνίου, αθλητές του τµήµατος Τοξοβολίας του Οµίλου “Κένταυρος” βρέθηκαν στην Σαλαµίνα, όπου πραγµατοποιήθηκε αγώνας Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, µε συµµετοχή περισσοτέρων των 80 αθλητών.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέµων από διάφορες κατευθύνσεις και µε ριπές ανέµου που ξεπερνούσαν τα 6 µποφώρ, αλλά και εναλλαγές µε βροχή, οι Αιγιώτες τοξότες κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν µια θέση στο βάθρο. 

Από τον “ΚΕΝΤΑΥΡΟ” Αιγιάλειας συµµετείχαν 4 αθλητές και κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

1) Σωτηρόπουλος Ηλίας  στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Ανδρών 1η θέση (χρυσό µετάλλιο)

2)Μεντζελοπούλου Μάρα, στο αγώνισµα Σύνθετο Τόξο Γυναικών (U 18),  2η θέση (ασηµένιο µετάλλιο).

Επίσης, στην κατηγορία Ανδρών στο αγώνισµα Σύνθετου Τόξου, οι τοξότες Αντωνιάδης Παναγιώτης και Σταυρίδης Σταύρος κατέλαβαν την 8η και 6η θέση αντίστοιχα, πετυχαίνοντας ατοµικά ρεκόρ. 

1 ΚΑΙ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕ∆Ο ΤΗΣ ΠΡΟΟ∆ΕΥΤΙΚΗΣ

Επόµενος αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου, θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου στη Νίκαια στο γήπεδο  της Προοδευτικής, όπου και πάλι θα συµµετέχουν οι Αιγιώτες τοξότες, που αυτή την περίοδο προπονούνται εντατικά.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόµενους στόχους τους! Πληροφορίες- εγγραφές στο τηλέφωνο 6972229748 (Σταύρος Σταυρίδης)

 

Από την εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” – “ΤΥΠΟΣπορ”