Τη Δευτέρα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα από το επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Η Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα για όσους κατέθεσαν αιτήσεις στα γραφεία της σχετικά με το επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ, θα αναρτηθούν την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στο ισόγειο των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως .

Στις καταστάσεις δεν θα αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των ωφελουμένων αλλά ο αριθμός της αιτήσεώς τους και το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αντίγραφο της αιτήσεώς τους.

Για όσες αιτήσεις έχουν γίνει στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και έχουν απορριφθεί, οι αιτούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τους λόγους της απόρριψης στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν την ένστασή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε απλά φωτοαντίγραφα που θα αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλούνται.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως , οδός Ρωμανιώλη 43, δεύτερος όροφος, από Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 09.00- 13.00. Υπεύθυνη για οποιαδήποτε διευκρίνιση ως και δια την κατάθεση των ενστάσεων είναι η κ. Χρύσα Δημητρίου.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ