Την Τετάρτη 6 Απριλίου Θεία Λειτουργία για τον Εμπορικό κόσμο

Από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, γίνεται γνωστό  ότι, «κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Αγία Ορθόδοξος Εκκλησία μας, τελεί την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Συνοδεύεται από περικοπές της Παλαιάς Διαθήκης και ψαλμικά άσματα συνδεδεμένα με το κατανυκτικό και πνευματικό περιεχόμενο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τα οποία σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα μύχια της ψυχής μας, να καθαρθούμε και να ανέβουμε την κλίμακα των θείων αρετών διά της οδού της μετάνοιας.

Παράλληλα, μας δίδει την ευκαιρία να μεταλάβουμε το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας ώστε να ενισχυθούμε στο πνευματικό μας αγώνα».
Στην Ιερά Μητρόπολη υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου καθιερώθηκε να τελείται κάθε Τετάρτη Εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, η οποία άρχεται 7:15 μ. μ. και τελειώνει 9:15 μ. μ.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, ειδικώς για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, Ομοσπονδίας, Επαγγελματιών & Βιοτεχνών και Εργατικών Σωματείων