Τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς με γιορτή & πάρτυ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου η καθιερωμένη τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς & αποχαιρετισμού των αποφοίτων της Στ’ τάξης, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Παρόντες οι γονείς και φίλοι των παιδιών, οι οποίοι με μεγάλη αγάπη και έντονη συγκίνηση παρακολούθησαν την καλά οργανωμένη γιορτή που έστησαν τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους. Ο Διευθυντής του Σχολείου συνεχάρη τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την άψογη συνεργασία και τον Σύλλογο Γονέων για την πολύτιμη βοήθειά του.

Παράλληλα μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πάρτυ για την λήξη της σχολικής χρονιάς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου στον προαύλιο χώρο του, το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2016.

Στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, συνέβαλαν οι προσπάθειες των μελών του συλλόγου προκειμένου να ευχαριστήσουν τους γονείς, τους φίλους και τους μαθητές του σχολείου. Γνωστός DJ της πόλης μας ικανοποίησε τις επιθυμίες των μικρών μαθητών και όλοι όσοι βρέθηκαν στο σχολείο απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ.

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος. Καλό καλοκαίρι!!!