Τα 20 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών

Σε μια ιδιαίτερη και σημαντική χρονιά μπαίνει ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών καθώς το 2015 γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς. Με αυτό το δεδομένο οι υπεύθυνοι του συλλόγου προγραμματίζουν μια σειρά δραστηριοτήτων για όλη τη χρονιά, δραστηριότητες που θα αφορούν στη διαδρομή του Χορευτικού Ομίλου τα 20 αυτά χρόνια αλλά και διοργάνωση παραστάσεων, συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού και δράσεις σε θέματα παραδοσιακού χορού και πολιτισμού.

Πιστοί στα έθιμα και στις παραδόσεις αλλά και με κεφάτη διάθεση, το διοικητικό συμβούλιο και οι δάσκαλοι χορού διοργανώνουν, για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, κοπή πίτας και παραδοσιακό γλέντι, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, ώρα 9.00 το βράδυ, στο κέντρο «Έσπερος» (Μεϊντανά) στο Πανόραμα. Μια ευκαιρία για χορευτές-τριες, μέλη και φίλους του συλλόγου να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν. Για πληροφορίες και προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. και στα τηλ: 2691031634 και 6973239850.

Για την επετειακή χρονιά του 2015, ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών κυκλοφόρησε ένα καλαίσθητο ημερολόγιο, με φωτογραφικό υλικό της 20ετούς πορείας του (παραστάσεις, συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού, αναβιώσεις εθίμων, εκπ/κες εκδρομές κτλ) το οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να προμηθευτεί από τους υπεύθυνους ή στο γραφείο του συλλόγου (γέφυρα Καμαρών).

Μετά το πέρας των διακοπών των «Χριστουγεννόσχολων» ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα παραδοσιακού χορού για όλα τα τμήματα (νηπίων, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων και παραστάσεων) του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών, τα οποία γίνονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.