Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου με καίρια θέματα

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου καλεί τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους στην ετήσια γενική συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ 10/1/2019 ΣΤΙΣ 7:30μμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ με θέματα:

1.Απολογισμός δράσης του συλλόγου μας για το προηγούμενο διάστημα.

 2.Ενημέρωση από την συμμετοχή στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.        

3.Προγραματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Από την συνάντηση με τον κ. Αραχωβίτη τίποτε συγκεκριμένο δεν προέκυψε σε σχέση με τα αιτήματά μας. Μόνο γενικές και αόριστες απαντήσεις, σύμφωνα με την εξέλιξη των δημοσιονομικών συνθηκών στο μέλλον. Προσπαθεί να κάνει τη νύχτα μέρα στο θέμα της άγριας φορολογίας των αγροτών. Ψεύδεται ασύστολα στο θέμα του ασφαλιστικού νόμου και στο αίσχος του σημερινού ΕΛΓΑ.

Η νέα ΚΑΠ της ΕΕ θα είναι σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση με μεγάλη μείωση των ενισχύσεων. Δεν μας ικανοποιούν οι απαντήσεις του υπουργού και για όλα τα άλλα αιτήματα που του θέσαμε. Κατασχέσεις και πλειστηριασμοί ήδη γίνονται και το γνωρίζει καλά. Η ρύθμιση των δανείων που έκαναν είναι χωρίς αντίκρισμα. Είμαστε η μόνη χώρα που πληρώνουμε για να γίνουν οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ.

Αγωνιζόμαστε για τιμές σε λεμόνι – εσπεριδοειδή, γάλα. Να σταματήσουν οι αθρόες εισαγωγές προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα. Διεκδικούμε αγωνιστικά την             αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος στους ελαιοπαραγωγούς. (καιρικές συνθήκες και ελλιπές έως ανύπαρκτο πρόγραμμα δακοκτονίας).                                                    Απαιτούμε την άμεση ένταξη της κορινθιακής σταφίδας στο πρόγραμμα αναμπέλωσης καθώς και την εξόφληση από την ΠΕΣ ΑΕΣ ΑΕ της φετινής παραγωγής με την καλύτερη τιμή της αγοράς.                                                                                        

Καλούμε τους συναδέλφους  Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στο Ε.Κ. Αιγίου και ώρα 7:30μ.μ. για να δώσουμε μαχητική αγωνιστική απάντηση, σε πανελλαδικό αλλά και τοπικό επίπεδο, το επόμενο διάστημα.                                                                                                                                                                                  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ