Τίτλοι τέλους για τον Αντώνη Ρέλλα στον Παναιγιάλειο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος του Παναιγιαλείου κ. Αντώνης Ρέλλας το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του Συλλόγου της ΠΑΕ, όπου έκανε µια εκτενή αναφορά στην πορεία της οµάδας και ζήτησε αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση. Ο κ. Ρέλλας ανέφερε:

– «Με πόνο καρδιάς σας δηλώνω ότι η παρούσα διοίκηση διανύει τις τελευταίες της ηµέρες. Ξεπεράσαµε τα όριά µας και πρέπει να υπάρξει µια διάδοχη κατάσταση. Θέλουµε η οµάδα να έχει µέλλον, αλλά εµείς πλέον αδυνατούµε να την προχωρήσουµε παραπέρα. Η απόφαση του ∆.Σ.  είναι οµόφωνη, αλλά δεν σας κρύβω ότι εγώ είχα πάρει ήδη αυτή την απόφαση από τον Ιανουάριο. Το αναφέρουµε αυτό τώρα, γιατί δεν θέλαµε να επηρεάσουµε την πορεία της οµάδας αγωνιστικά.

Η παρούσα διοίκηση κλείνει τρία χρόνια πορείας. ∆εν ήµασταν επαγγελµατίες παράγοντες και η απειρία µας ήταν εµφανής. Παρά το ότι δεν είχαµε τάξει ανόδους και νίκες πιστεύω ότι τα καταφέραµε. Πέρσι, είχαµε µια ονειρική χρονιά, ενώ φέτος ήταν µια δύσκολη χρονιά αφού πέσανε σχεδόν οι µισές οµάδες.

Με το που αναλάβαµε µπήκαµε στα βαθιά και από την πρώτη ηµέρα πληρώναµε χρέη των ∆ηµητριάδη και Παπαπέτρου. Μέσα σε δύο χρόνια, άφησαν χρέη στον τότε Ερασιτέχνη – γιατί σήµερα η οµάδα είναι ΠΑΕ – 450.000 Ευρώ. Είχανε τάξει ότι θα την κάνανε ΠΑΕ και είχαν εισπράξει και χρήµατα γι’ αυτό το σκοπό. ΄Εχουµε αποπληρώσει 250.000 Ευρώ και το µεγάλο «αγκάθι» είναι το ΙΚΑ που προσπαθούµε να διορθώσουµε.

∆εν µπορούµε να προσφέρουµε κάτι περισσότερο στην οµάδα και επειδή δεν θέλουµε να επιστρέψει στην προηγούµενη κατάσταση, δηλαδή την ανυποληψία και τα χρέη, επιζητούµε αυτή την αλλαγή της διοίκησης.

Αναζητούµε αυτή τη στιγµή κάποιον επενδυτή ο οποίος θα αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των µετοχών είτε κάποια οµάδα ανθρώπων της διπλανής πόρτας όπως και εµείς που θα θελήσουν να πάνε την οµάδα παραπέρα. Αν συµβεί αυτή η περίπτωση, η δεύτερη, αφού εγώ είµαι ο µεγαλοµέτοχος της ΠΑΕ θα καταστήσω τις µετοχές µου ανενεργές έτσι ώστε να µην έχω καµία ευθύνη σε περίπτωση που αυτοί οι άνθρωποι δεν τα καταφέρουν.

Θέλω από την καρδιά µου να ευχαριστήσω το Θανάση Σταθακόπουλο, ∆ηµήτριο Οικονοµόπουλο και Μάριο Βαλαβάνη για την άριστη συνεργασία µας. Να ευχαριστήσω τη γυναίκα µου, τα παιδιά µου και τους γονείς µου που αν και γηραιοί τους έβαλα στο παιχνίδι του Παναιγιαλείου. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τον κόσµο που ήταν δίπλα µας και µας στήριξε από την πρώρη στιγµή».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

(Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Ρέλλα στο αυριανό φύλλο  του “ΤΥΠΟΥ” –  ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015)