Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας για την ασφαλή έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων

Σύσκεψη εργασίας για την ασφαλή έναρξη λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων, κατά τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, συγκάλεσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα Υγείας,  Χαράλαμπος Μπονάνος, με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης για τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν σε όλους τους σχολικούς χώρους. Στη συνέχεια κατατέθηκαν απόψεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων που πιθανόν να προκύψουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και αφορούν θέματα δημόσιας υγείας. Ο κ. Μπονάνος εξήρε το έργο των δύο Διευθυντών Εκπαίδευσης  και τόνισε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, αφού είναι δεδομένη η απόλυτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας στην προσπάθεια εύρυθμης και ασφαλούς λειτουργίας του συνόλου των σχολικών μονάδων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας,  Ανδρέας Ζέρβας, η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Πλώτα, η  Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας,  Σοφία Συμεωνίδου και η γιατρός της Διεύθυνσης Υγείας Αικατερίνη Μπρίνια.