Σύσκεψη με αντικείμενο την εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας με προσκεκλημένο τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη

Σύσκεψη κομματικών στελεχών με αποκλειστικό θέμα την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση – προετοιμασία για την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου με προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, διεξήχθη προχθές το απόγευμα στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ., οι εκλεγμένοι σύνεδροι από την Αιγιάλεια, υποψήφια (από την περιοχή μας) μέλη για τη ΝΟΔΕ, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και εθελοντές που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Τοπική μας Οργάνωση και κατ’ επέκταση στην παράταξή μας.

Όπως αποφασίστηκε, μέσα στις προσεχείς ημέρες προγραμματίζεται αντίστοιχη σύσκεψη – συνάντηση και με αυτοδιοικητικούς παράγοντες με στόχο να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να στεφθεί από επιτυχία η επικείμενη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Long beach», στην παραλία Λόγγου.

Ήδη κυκλοφόρησαν και οι προσκλήσεις (τιμή: 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. ή από τα γραφεία τής ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας (Μητροπόλεως 49).

Παράλληλα, κατόπιν σχετικής πρότασης, αποφασίστηκε η ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας να μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση όσων δεν διαθέτουν όχημα από το Αίγιο προς τον χώρο της εκδήλωσης. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο Βασίλειο Σταθακάρο (6937 123148) και την ταμία Αρχοντούλα (Ντία) Παναγοπούλου (6942 982430).

Υπενθυμίζεται πως η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 8.30μ.μ., περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Αυγενάκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση στον περιβάλλοντα χώρο τού ξενοδοχείου.