Ένα μπισκότο πλούσιο σε ενέργεια και καλά λιπαρά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Υλικά
– 2 φλιτζάνια φιστικοβούτυρο
– 2 φλιτζάνια μαύρη ζάχαρη
– 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
– 4 κουταλιές της σούπας χοντροκομμένα καρύδια
* Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη με μέλι.
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο.
2. Απλώνετε μια λαδόκολλα στο ταψί που θα ψήσετε τα μπισκότα.
3. Σε ένα δοχείο ανακατεύετε πολύ καλά τα 3 πρώτα υλικά.
4. Στο τέλος πρόσθετε τα καρύδια.
5. Με ένα κουτάλι φτιάχνετε τα μπισκότα πάνω στο ταψί.
6. Τα βάζετε στον φούρνο και τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές.