Συνεχίζει με Νίκο Ζίζηλα στο τιμόνι η ομάδα μπάσκετ της Ακράτας

«Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ζίζηλα για έναν ακόμη χρόνο.»

Ο Νίκος Ζίζηλας είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μπάσκετ της Ακράτας στην οποία υπάρχει από την πρώτη ημέρα της δημιουργία της.

Από το 1994 μέχρι και την περίοδο 2014-2015 υπήρξε παίκτης της ομάδας, με εξαίρεση την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 που αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η με την ομάδα του Κενταύρου Πατρών.

Το διάστημα 2010- 2012 διετέλεσε Προπονητής της εφηβικής ομάδας του Συλλόγου ενώ από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα έχει την ευθύνη της πρώτης ομάδας του Συλλόγου.

Μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία και πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία τη φετινή περίοδο, η διοίκηση της ομάδας με συνοπτικές διαδικασίες ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον 38άχρονο τεχνικό, ελπίζοντας σε νέες επιτυχίες και διακρίσεις στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η διοίκηση του Συλλόγου προχωρά τώρα σε συνεργασία με τον προπονητή στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά.  Στα πλαίσια αυτά δοκιμάζονται συνεχώς νέοι παίκτες (try-outs ) για την καλύτερη δυνατή στελέχωση των αγωνιστικών ομάδων Μπάσκετ του Συλλόγου.