Συνεχής αγωνιστική δραστηριότητα από τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ»

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου το απόγευμα, έγινε αγώνας σκοποβολής σταθερού στόχου κεντρικής πυροδότησης από τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» στο σκοπευτήριο του συλλόγου στην Κουνινά Αιγιαλείας.

Συμμετείχαν σε αυτόν 20 σκοπευτές. Ο αγώνας ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε με τις απονομές των νικητών στις 7μμ.

Τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία ανδρών κατέλαβαν οι αθλητές:

  1. Αρμπουνιώτης Νεκτάριος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  2. Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  3. Σωτηρόπουλος Ηλίας (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου στον πρωταθληματικό αγώνας σκοποβολής IPSC Level II που έγινε στη Σπάρτη. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης στο σκοπευτήριο του συλλόγου στη Σελασία. Οι σκοπευτές που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή ξεπερνούσαν τους 100. Η κατάσταση όμως που επικρατεί στη χώρα μας επηρέασε και τη σκοποβολή με συνέπεια οι συμμετοχές να φτάσουν περίπου τις 70. Όσοι τελικά κατάφεραν να συμμετάσχουν, απόλαυσαν ένα αγώνα με επτά στάδια, με ποικίλο αριθμό φυσιγγίων και βαθμού δυσκολίας, καθώς και την φιλοξενία των διοργανωτών. Η διοίκηση πεδίου έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και γρήγορα. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 9:15 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε στις 3:30 το μεσημέρι με τις απονομές στους νικητές όλων των κατηγόριων. Επίσης κληρώθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα προσφορά του οπλοπωλείου του κ. Πέτρου Καλκατζάκου. Ο πρόεδρος του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» κ. Σταύρος Σταυρίδης είχε την τιμή να είναι αγωνάρχης της διοργάνωσης και παράλληλα κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία CLASSIC όπου αγωνίσθηκε.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» είναι την Τετάρτη 5 Αυγούστου με αγώνα σκοποβολής σταθερού στόχου κεντρικής πυροδότησης, στο σκοπευτήριο του συλλόγου στην Κουνινά Αιγιαλείας.