Συνελήφθη 49χρονη μαστροπός στην Πάτρα – Προέτρεπε στην πορνεία 35χρονη αλλοδαπή μέσα σε κατάστημα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 49χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη καταστήματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τον 25χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Η σύλληψη της μαστροπού, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη η 49χρονη, καθότι διαπιστώθηκε ότι ως υπεύθυνη του καταστήματος, προέτρεπε 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες, μέσα στο κατάστημα, έναντι προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού.

Επίσης, συνελήφθη η 35χρονη εκδιδόμενη, διότι από τον έλεγχο των στοιχείων της προέκυψε ότι, δεν κατείχε πιστοποιητικό υγείας και άδεια νόμιμης διαμονής στη Χώρα μας, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 43χρονος θαμώνας του καταστήματος, στον οποίο σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη συνεχίζονται.