Συνελήφθη ένας ακόμα έμπορος ναρκωτικών – Κατασχέθηκε περισσότερο από ενάμισι κιλό κάνναβης και το χρηματικό των 24.150 ευρώ

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών στην Αττική.

Συνελήφθη  στις 25-4-2017 το βράδυ, στο Αιγάλεω Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για εμπορία ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Η σύλληψη του 32χρονου, είναι αποτέλεσμα στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργάνωσε και υλοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών στην Αττική.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν χθες το βράδυ, τον 32χρονο κοντά στην οικία του στο Αιγάλεω Αττικής και σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία κάνναβης βάρους 14 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, στο Αιγάλεω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• Τέσσερις σακούλες με κάνναβη συνολικού βάρους 1204 γραμμάριων,
• Στο πατάρι της οικίας, μια ακόμα συσκευασία κάνναβης, αεροστεγώς κλεισμένη, βάρους 473,4 γραμμάριων,
• Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• Το χρηματικό ποσό των 24.150 ευρώ,
• Ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 28 εκατοστών.

Συνολικά κατά τις έρευνες κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1691 γραμμαρίων, η συνολική αξία της οποίας ξεπερνά τις 13.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.