Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές δικύκλων και αρπαγή τσάντας

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές δικύκλων και μία αρπαγή τσάντας σε βάρος πεζής γυναίκας, που είχαν διαπραχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί και πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν  από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα, που είχαν αφαιρέσει, νωρίτερα, από περιοχή της Πάτρας.

Σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν 32 ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και ένα μαχαίρι,  ενώ παράλληλα κατέσχεσαν και την κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία απέδωσαν στον ιδιοκτήτη της.
Σε έρευνα που ακολούθησε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διακριβώθηκε ότι οι δράστες, στις 8 και στις 13 Ιουλίου 2020, στην Πάτρα, είχαν διαπράξει ακόμη δύο κλοπές μοτοσυκλετών.

Παράλληλα οι αστυνομικοί διακρίβωσαν ότι οι συλληφθέντες, στις 13 Ιουλίου 2020, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, επιβαίνοντας, σε μία από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες, προσέγγισαν μία ημεδαπή γυναίκα, που κινούνταν πεζή και με αιφνιδιαστική κίνηση της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό.
Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και αποδόθηκαν στους κατόχους τους

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.