Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Δευτέρας

 

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 και ώρα 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας στην αίθουσα  του  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Στο υπ’ αριθμ.πρωτ.17155/19-3-2015 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, περί μετονομασίας Τοπικής Κοινότητας Κούμαρης του Δήμου Αιγιαλείας.
  2. Στην υπ’ αριθμ.82/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αιγιαλείας, περί δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου στην περιοχή του Αιγίου.
  3. Στην υπ’ αριθμ.90/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αιγιαλείας, περί μη μετακίνησης κάδων απορριμμάτων από την οδό Αιγιαλέως και Φεϋζοπούλου στο Αίγιο.
  4. Στην υπ’ αριθμ.91/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αιγιαλείας, περί τοποθέτησης πληροφοριακών πινακίδων που θα αναγράφουν «7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου & Αναπαύσεως και επί της οδού Αναπαύσεως στο Αίγιο.
  5. Διαγραφή τελών Λαϊκής ετών 2013 & 2014 κ.ΤΣΑΚΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Δημητρίου.
  6. Διαγραφή τελών ανόρυξης (ΠΑΛΑΙΟ Α΄) κ.Παπαδόπουλου Γεωργίου του Γρηγορίου & διαγραφή τελών ανόρυξης (ΠΑΛΑΙΟ Α΄) κ. Ηλιόπουλου Πολυχρόνη.