Συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αιγιάλειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στις είκοσι τέσσερις (24) Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

  1. Έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2015.
  1. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2015.
  1. Έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2015.
  2. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης ηλεκτροδότησης του γηπέδου μπάσκετ στην Τ.Κ Βαλιμιτίκων με τριφασική παροχή Νο 2.
  3. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης ηλεκτροδότησης του Δημοτικού Σχολείου Κουνινάς με τριφασική παροχή Νο 2.
  4. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής στην ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση παροχής ΦΟΠ επί της οδού Χελμού της Παραλίας Συλιβαινιωτίκων της Τ.Κ Συλιβαινιωτίκων της Δ.Ε Ακράτας.
  5. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής στην ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση δύο (2) στύλων μετά Φ.Σ. στην Τ.Κ Πλατάνου της Δ.Ε Ακράτας.
  6. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής στην ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση παροχής ΦΟΠ στην θέση Αγ. Στέφανος της Τ.Κ Ζαχλωριτίκων.
  7. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής       στην ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση παροχής ΦΟΠ στην θέση «Γέφυρα Τσαγρή» της Τ.Κ Νικολαιϊκων.
  8. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής στην ΔΕΔΔΗΕ για την πληρωμή σε συμβεβλημένες Τράπεζες των ετήσιων τελών χρήσης μηχανημάτων έργου.
  9. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Επισκευή και συντήρηση δεξαμενών Δ.Ε. Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Συμπολιτείας & Ερινεού» Δήμου Αιγιαλείας.
  10. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας.
  11. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 19/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αιγιαλείας ( Βασίλειος Γουμπούρος κατά Δήμου Αιγιαλείας).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

   Δημήτριος Καλαμίδας