Συνεδρίασε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας για λήψη αποφάσεων για το πρόγραμμα δράσης

Συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας με κύρια θέματα συζήτησης τον απολογισμό της εκδήλωσης των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στο Αίγιο, αλλά και τη λήψη αποφάσεων για το πρόγραμμα δράσης του προσεχούς χρονικού διαστήματος.

Εκτιμήθηκε ως άκρως επιτυχημένη η διαδικασία των εγκαινίων της 9ης Νοεμβρίου, καθώς και η πολιτική εκδήλωση που ακολούθησε, παρουσία της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ομοφώνως ενέκριναν και τον οικονομικό απολογισμό της όλης διαδικασίας.

Στη συνέχεια και κατόπιν διαλογικής συζήτησης ομόφωνα αποφασίσθηκαν:

  1. Η δημιουργία και εκτύπωση ημερολογίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. για το έτος 2017, το οποίο θα είναι έτοιμο προς διάθεση τις προσεχείς ημέρες.
  2. Η διοργάνωση εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οργάνωσης εντός του Ιανουαρίου, σε τόπο και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα διατίθενται από το Δεκέμβριο οι σχετικές προσκλήσεις.
  3. Πραγματοποίηση εκδήλωσης κοινωνικού ενδιαφέροντος από τον τομέα γυναικών της ΔΗΜ.Τ.Ο. και
  4. Η πραγματοποίηση περιοδειών κλιμακίων της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιάλειας, αρχής γενομένης από τις Δημοτικές Ενότητες Αιγείρας, Ακράτας και Διακοπτού.

 Μητροπόλεως 49 – ΑΙΓΙΟ  ΤΛΦ.:2691302520  email: dimto-aigialeias@nd.gr

Τέλος, παρακαλούμε όλες και όλους τους Αιγιαλείς που επιθυμούν σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία να στηρίξουν οικονομικά τη ΔΗΜ.Τ.Ο., διότι αυτές και αυτοί είναι οι αποκλειστικοί οικονομικοί μας πόροι, να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες διάδοσης του ημερολογίου έτους 2017, καθώς και στην πρόσκληση της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης.