Συναντήσεις Δημήτρη Καλογερόπουλου με φορείς, συλλόγους  και  σωματεία του Δήμου Αιγιάλειας

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με φορείς, συλλόγους  και  σωματεία του Δήμου,  πραγματοποιήθηκαν τις περασμένες μέρες συναντήσεις του Δημάρχου με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ουΓυμνασίου Αιγίου, του Σκοπευτικού Ομίλου Αιγίου «Κένταυρος», της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας «ΑΧΑΙΟΣ», του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας και της Συνομοσπονδίας Εργοληπτών Ελλάδος.  

Από τους εκπροσώπους των φορέων έγινε ενημέρωση, τέθηκαν προβλήματα λειτουργικά, υλικοτεχνικών υποδομών, προσβάσεων αλλά και καθημερινότητας των δημοτών και μαθητών και ανταλλάχθηκαν απόψεις ως προς τις μεθόδους επίλυσής τους. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για θέματα της αρμοδιότητάς του, ενώ ζήτησε τη συνδρομή των συλλόγων με προτεινόμενες λύσεις σε στοχευμένα προβλήματα ώστε να συμβάλει ουσιωδώς στην υλοποίησή τους.

Εξάλλου, μία ξεχωριστή συνάντηση έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Αιγιαλείας όπου ο κ. Καλογερόπουλος δέχτηκε  την  μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης Νικολίτσα Σαμίκου, η οποία διακρίθηκε την προηγούμενη χρονιά στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό συγγραφής παιδικού-εφηβικού ποιήματος και διηγήματος 2018-19 «Γρηγόριος Πεντζίκης» με το διήγημα «Η πιστή φύλακας»,  λαμβάνοντας το δεύτερο βραβείο παιδικού διηγήματος. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την μικρή μαθήτρια για την επιτυχία της, καθώς και την μητέρα της Αθανασία Κόλλια η οποία την συνόδευε, τόνισε ότι τέτοιες επιτυχίες αντανακλούν και στους γονείς και δασκάλους της και παράλληλα αναδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης στην περιοχή μας, ενώ της ευχήθηκε ανάλογες διακρίσεις και στη συνέχεια.