Συνάντηση με τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

?????????????

Η ενίσχυση του Τουρισμού στην περιοχή μας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος με το προεδρείο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εκτιμήσεις για τη μέχρι τώρα ροή τουριστών στην ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης και τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε μία πλήρη παρουσίαση του σχεδιασμού που έχει κάνει η Περιφέρεια για την υλοποίηση των δράσεων κατά την περίοδο 2016-2017, ενώ ενημέρωσε τόσο για το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και για την προσπάθεια δημιουργίαε branding της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Παράλληλα, τους ζήτησε τη συμμετοχή στα περίπτερα των εκθέσεων που θα συμμετάσχει η Περιφέρειά μας, ενώ το προεδρείο του Οργανισμού ζήτησε στενότερη συνεργασία.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαθέτει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε τουριστική ανάπτυξη και αύξηση της επισκεψιμότητας και αναμφίβολα ο τουρισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας και της ανάπτυξης της περιοχής μας» σημείωσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Μαρινάκος, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Πολλάλης και τα μέλη Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας, Χρήστος Κανελλής Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας και Γεράσιμος Ζαχαρόπουλος, Ένωση Ξενοδόχων Πύργου.

«Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των εμπλεκομένων για τον τουρισμό, όπου και θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός μέχρι σήμερα καθώς και οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα για την τουριστική προβολή» κατέληξε ο κ. Αγγελόπουλος.