Συνάντηση ενημέρωσης της Συντονιστικής Επιτροπής Δικτύου Κοινοτήτων Ανατολικής Αιγιάλειας με τη Βασιλική Ψυχράμη

Συνάντηση ενημέρωσης με την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Ποιοτική Αιγιάλεια» κ. Βάσω Ψυχράμη είχε σήμερα 23/10/2020 η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Ανατολικής Αιγιάλειας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης  κ.κ. Γκρέμου και Μαρινόπουλος και ο συνεργάτης τους κ. Ηλιόπουλος. Στην συνάντηση η Συντονιστική Επιτροπή ενημέρωσε τη κ. Ψυχράμη και τους συνεργάτες της  για την πρόθεσή των Κοινοταρχών να διεκδικήσουν τη δημιουργία Δήμου Ανατολικής Αιγιάλειας.

Στην ενημέρωση η Συντονιστική Επιτροπή  παρουσίασε τους λόγους που οι Κοινοτάρχες προχωρούν σε μια τέτοια πρωτοβουλία, και αναφέρθηκε στο πλάνο των  ενεργειών της.

Η κ. Ψυχράμη αλλά και οι συνεργάτες της – και κυρίως οι παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι – δήλωσαν ότι είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν και εφόσον ο προτεινόμενος Δήμος Ανατολικής Αιγιάλειας συγκροτείται από τους πρώην Δήμους Αιγείρας και Ακράτας. Προτάθηκε δε το θέμα να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο σε κατάλληλο χρόνο.

Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής με τους Αρχηγούς και των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων.