Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας με ΕΣΕΕ – Κορκίδη και Καρανίκα για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα , υποδέχτηκαν στις 26 Απριλίου 2017  ο Πρόεδρος  της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ .Κορκίδης  Βασίλης και ο Γεν. Γραμματέας κ.Καρανίκας Γεώργιος  τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ.Α κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο και την Γεν. Γραμματέα κ. Χρονοπούλου Μαρία.

Κατά την συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες συζητήθηκε η πορεία του νέου Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Α καθώς και τα προβλήματα που κληρονόμησε από παρελθούσες χρήσεις & η επιτακτική λύση αυτών.

Παράλληλα, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας για τις καθημερινές δράσεις  του  Προέδρου και του Δ.Σ του Ε.Ε.Σ.Α για την πάταξη του  παρεμπορίου – παραοικονομίας – λαϊκής αγοράς , την πίεση που ασκεί στους εμπλεκόμενους φορείς και τις συναντήσεις τους με τον Δήμαρχο, Αντιδήμαρχους, Διοικητή Αστυνομίας, Διοικητή Ασφάλειας , Διοικητή Τροχαίας, και τον Ταξίαρχο-Αστυνομικό διευθυντή Αχαίας κ.Νίκο Κοτρωνιά.

Πληροφορήθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε για τις συνεχείς & καθημερινές αναρτήσεις & ενημερώσεις στα ΜΜΕ & στις σελίδες του συλλόγου των πεπραγμένων της Διοίκησης.

Συζητήθηκαν επίσης, οι κοινοί στόχοι του Ε.Ε.Σ.Α και της Ε.Σ.Ε.Ε για τα θέματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Αιγίου & της Αιγιαλείας,αλλά και τα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων εμπόρων (ακατάσχετοι λογαριασμοί, POS, Κυριακές, ηλεκτρονική σελίδα καταστημάτων μας,κ.α)

Τέλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Κορκίδη Βασίλη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Καρανίκα Γιώργο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα συνάντησης καθώς & την φιλοξενία τους και θέτει επίσημη πρόσκληση για την εορτή του Αγίου Πνεύματος ( Γιορτή του Συλλόγου) την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.