Συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου

Ενόψει του Νοµοσχεδίου για την αναµόρφωση του ∆ικαστικού Χάρτη της χώρας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αιγίου έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις, στο γενικότερο πλαίσιο των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα, οι οποίες θα κορυφωθούν με συμμετοχή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της Α∆Ε∆Υ την 28η Φεβρουαρίου 2024.

Σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αιγίου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του κλάδου, με δίωρη ∆ιακοπή Εργασιών σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, από 09:00-11:00, µε συµβολικό κλείσιµο όλων των ∆ικαστικών Κτηρίων της χώρας.

Επίσης σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου από κοινού με τους δικαστικούς υπαλλήλους προχώρησαν σε συμβολική  κατάληψη του δικαστικού Μεγάρου Αιγίου.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου  Γιώργος Μπέκος αναφέρει:

– “Αντιδρούμε και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τους αγώνες μας ενάντια στον παραλογισμό του δικαστικού χάρτη σε σχέση με το Πρωτοδικείο Αιγίου.  Η ζωή μας το μέλλον μας και η δικαιοσύνη δεν “χαρτογραφείται “και ούτε υποβαθμίζεται.Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την δικαίωσή μας.Δικαίωση για τα αυτονόητα…δυστυχώς.