Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία

Συνελήφθη την Τρίτη 20/6  το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν  στη κατοχή του και κατασχέθηκαν 6,9 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου.
Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε  Διάταξη του Ανακριτή Πατρών, η οποία διατάσσει την προσωρινή του κράτηση του.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας πραγματοποίησαν έρευνα σε αγροτική περιοχή της Αμαλιάδας, σε δύσβατο σημείο, κατά την οποία βρήκαν, εκρίζωσαν και κατέσχεσαν (27) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα (2,5) μέτρα, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν επτά γραμμάρια κάνναβης.

Ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, επιμελώς αποκρυμμένους, ενώ είχε διανοίξει επίγεια αυτοσχέδια δεξαμενή για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.