Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν σε τρεις περιπτώσεις τέσσερα άτομα σε Αχαΐα και Ηλεία για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθησαν, σε τέσσερις περιπτώσεις, χθες 7-4-2024, στη Δυτική Αχαΐα και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας και Ηλείας, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Δυτική Αχαία, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι απείλησε λεκτικά την μητέρα του για την ζωή της, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, διότι η εν διαστάσει συζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για απειλές που δέχτηκε τηλεφωνικά από τον κατηγορούμενο.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ο σύνοικος αδερφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για λεκτικές απειλές.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα, δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα – σύζυγοι), διότι η αδερφή του άνδρα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος τους για απειλή και εξύβριση που δέχτηκε από τον αδερφό της και εξύβριση αντίστοιχα από την σύζυγό του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.