Στη λαϊκή αγορά η Βασιλική Ψυχράμη και συνεργάτες της

«ΒΛΕΠΟΥΝ» ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ

 Τη λαϊκή αγορά του Αιγίου επισκέφθηκε μαζί με συνεργάτες της και μέλη του συνδυασμού «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», το πρωί του Μ. Σαββάτου 27 Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη με σκοπό την ανταλλαγή ευχών με τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές.

Γνωρίζοντας από… πρώτο χέρι τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, μέσα από τη θητεία της στο Δήμο Αιγιαλείας ως αντιδήμαρχος, η κ. Ψυχράμη συζήτησε με τους παραγωγούς και τους εμπόρους βιομηχανικών ειδών, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους για την ομαλή λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Παράλληλα, η υποψήφια Δήμαρχος και τα μέλη της δημοτικής παράταξης, συζήτησαν και με πολίτες καταγράφοντας τις προτάσεις τους για την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής. Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και η κ. Ψυχράμη, έχουν συγκεκριμένη πρόταση για τη νόμιμη λειτουργία της λαϊκής, ούτως ώστε να εκλείψουν το παραεμπόριο και κάθε είδους μη σύννομη δραστηριότητα εντός αυτής, που πλήττουν τους νόμιμους και συνεπείς απέναντι στον Δήμο και την Πολιτεία, επαγγελματίες. Η κ. Ψυχράμη έχει καταγράψει και τις προτάσεις των επαγγελματιών – εμπόρων της περιοχής σχετικά με την λειτουργία της λαϊκής, όπως εκφράστηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός με τον επιχειρηματικό – επαγγελματικό κόσμο της περιοχής. Άποψή της είναι πως η λαϊκή αγορά πρέπει να γίνει στεγασμένη ώστε και λειτουργεί υπό καλύτερες συνθήκες.

«Η λαϊκή αγορά είναι ένα ΄΄ζωντανό κύτταρο΄΄ της τοπικής οικονομίας, απασχολεί κόσμο, εξυπηρετεί τους καταναλωτές, ωστόσο πολύ συχνά ο υπαίθριος χαρακτήρας της ΄΄επιτρέπει΄΄ να παρεισδύουν σε αυτή παράνομοι. Χρέος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς ώστε να διασφαλίσουμε και το συμφέρον αυτών που δραστηριοποιούνται εντός αυτής αλλά και του καταναλωτή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το να λειτουργήσει στεγασμένη και να τηρούνται τα όσα προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας», δήλωσε η Βασιλική Ψυχράμη μετά την επίσκεψή της στη λαϊκή αγορά.