Στην πρώτη θέση της τοπικής ειδησεογραφίας και το 2020 το “aigialeia24.gr”

Ένας δύσκολος χρόνος με πρώτο θέμα την εμφάνιση της πανδημίας μας αποχαιρετά  αφήνοντας όμως τις “πληγές” ανοιχτές,  με τον πλανήτη να μετρά ανθρώπινες απώλειες, έχοντας να αντιμετωπίσει και τη νέα χρονιά καίρια μέτωπα σε όλα τα επίπεδα.

Η οικογένεια του “ΤΥΠΟΥ της Αιγιάλειας” και του aigialeia24.gr προσπάθησε τόσο με την έντυπη έκδοση κάθε Πέμπτη, όσο και με την ηλεκτρονική 24ώρες το 24ωρο να κρατά ενημέρους τους φίλους και να παρέχει σωστή και αντικειμενική πληροφόρηση.

Η δική σας προτίμηση, μάς τοποθετεί και το 2020 στην πρώτη θέση της τοπικής ειδησεογραφίας  και μαζί με την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των αναγνωστών. Με γνώμονα τη σωστή έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, την αντικειμενικότητα συνεχίζουμε αμερόληπτα το έργο μας και τη νέα χρονιά που ανατέλλει.

Είναι χαρά για εμάς που μας έχετε πάντα μαζί σας και ενημερώνεστε τόσο από το κινητό τηλέφωνο (88,9% χρήστες), όσο και από το tablet (3,4%)  και τον υπολογιστή (7,7%).

Η οικογένεια του “ΤΥΠΟΥ της Αιγιάλειας” και του aigialeia24.gr σας εύχεται ολόψυχα υγεία, ειρήνη, αγάπη, δημουργία και χαμόγελο για τη νέα χρονιά!

ΦΡΟΣΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ