Στην Αρεόπολη, Γύθειο και Μυκήνες το ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Δύο υπέροχες μέρες εκτός Αιγίου πέρασαν οι εξυπηρετούμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και συγκεκριμένα την Τετάρτη και Πέμπτη 24 και 25 Μαΐου 2023 στο Γύθειο -Αρεόπολη και Μυκήνες. Συνοδευόμενοι από όλους τους εκπαιδευτές τους, γονείς, φίλους, εθελοντές το Σπύρο Γεωργίου και τη Μαριλένα Χριστοπούλου και από τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ.

Αρχικά επισκέφθηκαν την πανέμορφη Αρεόπολη της Μάνης περπατώντας στα μικρά και ιστορικά σοκάκια και το βράδυ περπάτησαν στο γραφικό λιμάνι του Γυθείου απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα. Την επόμενη ημέρα βρέθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Μυκηνών όπου ο ενθουσιασμός όλων ήταν απερίγραπτος. Η κύρια είσοδος, η ονομαζόμενη ως Πύλη των Λεόντων, οι κυκλικοί τάφοι και η ακρόπολη των Μυκηνών που δεσπόζει στην κορυφή του υψώματος καθώς και το μουσείο με όλα τα ευρήματα από τις ανασκαφές κατέπληξαν όλο το γκρουπ και οι εικόνες από τον πανέμορφο ιστορικό τόπο θα μείνουν αναλλοίωτες σε όλους.

Η κοινωνικοποίηση των παιδιών επιτυγχάνεται με τέτοιου είδους εκδρομές και για ακόμα μια φορά απέδειξαν ότι μπορούν να ενταχθούν άψογα στο κοινωνικό σύνολο.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί από καρδιάς τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους σε αυτή την εξόρμηση, τους φίλους και εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους και τέλος όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό που για ακόμα μια χρονιά ήταν αντάξιοι των υψηλών απαιτήσεων της εκδρομής και  κατάφεραν να επιστρέψουν όλοι ικανοποιημένοι.