Στην Άβυθο την Κυριακή ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου έκλεισε με παράσταση 5 τμημάτων του

Έκλεισε με παράσταση 5 τμημάτων του τις εκδηλώσεις στην Άβυθο, με την ονομασία ¨ΑΒΥΘΙΩΤΙΚΑ¨  ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Κυριακή 9 Αυγούστου το βράδυ και ενώ ο καιρός που προς στιγμή φάνηκε να χαλάει, κράτησε προς ικανοποίηση τόσο των οργανωτών όσο και των χορευτών του Ομίλου που είχαν φθάσει από νωρίς στην θέση ¨Μάτι¨ .
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου Βαγενάς Αριστείδης, μαζί με όλο το Διοκητικό Συμβούλιου, είχαν ετοιμάσει την εξέδρα, είχαν τοποθετήσει καθίσματα για τους θεατές, είχαν εξασφαλίσει τα ηχητικά και τα φωτιστικά, είχαν εξασφαλίσει και νερά για τους χορευτές. Η εκδήλωση ξεκίνησε με νεαρούς νησιώτες και χορούς Αιγαίου, συνεχίσθηκε με χορούς Μακεδονίας από τμήμα ενηλίκων, χορούς Ανατ. Ρωμυλίας από νεαρούς ¨Θρακιώτες¨.  
Θερμό το χειροκρότημα των θεατών και ικανοποίηση από την απόδοση και των ηχητικών που ξεκίνησαν στους πρώτους 2 -3 χορούς με κάποιο μικροπρόβλημα. Ακολούθησαν χοροί της Πάρου, χοροί από το Ανατολικό Αιγαίο και το πρόγραμμα έκλεισαν οι Στεριανοί με χορούς της περιοχής μας.
Ο Χορευτικός όμιλος ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Αβύθου για την πρόσκληση, προσέφερε αναμνηστικό στον Πρόεδρό του, ο οποίος είχε ευχαριστήσει το Διοκητικό Συμβούλιο του Χορευτικού κι τους χορευτές για την εμφάνισή τους. Ένα χασάπικο και μία παραδοσιακή χασαπιά, ήταν το < καληνύχτα> και ο χαιρετισμός των χορευτών προς τους θεατές.