Στα Παλαιά Σφαγεία, η εκδήλωσηQ&A στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, οι συντελεστές των ταινιών του Εθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» AISFF3, συζήτησαν με το κοινό, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ.

Ο υπέροχος χώρος των Παλαιών Σφαγείων στο Αίγιο, φιλοξένησε την εκδήλωση, που ο κάθε συντελεστής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ταινία του και να απαντήσει σε ερωτήσεις από το κοινό. Οι ταινίες του Εθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος, είχαν προβληθεί την προηγούμενη ημέρα, Τρίτη 25 Ιουνίου, στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου Αιγίου.

Φέτος για πρώτη φορά, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών, εισάγει τις εκδηλώσεις Q & A, για να φέρει το κοινό κοντά στους δημιουργούς και να δώσει την οπτική του κάθε καλλιτέχνη στο πλαίσιο μιας ανοιχτής συζήτησης.

Οι 11 ταινίες του Εθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος που έχουν επιλεγεί στη φετινή διοργάνωση είναι από σπουδαστές σχολών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων απ΄ όλη την Ελλάδα, ενώ η κριτική επιτροπή του προγράμματος, αποτελείται από τoυς: Μαρία Ανδρονίκου,  Παναγίωτη Δενραμή και Κωστή Ραμπαβίλα.

 

AISFF3 24-30 Ιουνίου2024

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

https://www.aigiofilmfestival.gr/wp-content/uploads/2024/06/AISFF3-Orologio-programma.pdf