Στα μέσα Σεπτέμβρη θα παραδοθεί η Ανάπλαση στη Μητροπόλεως

Από το Γραφείο του Δημάρχου λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση όσον αφορά τις εργασίες στο τμήμα της ανάπλασης στη Μητροπόλεως, όπου αναφέρονται τα εξής:

  • “Την 8/5/2015 υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και της κατασκευαστικής εταιρίας ΕΜΒΑΣΗ,η σύμβαση κατασκευής του έργου ανάπλασης της οδού Μητροπόλεως,από Ανδρέου Λόντου έως Παναγιωτοπούλων της Δ.Κ. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας, με χρόνο παράδοσης 105 ημερών. Από τότε όμως μεσολάβησε μια σειρά καθυστερήσεων που οφειλόταν σε ανεξαρτητους παράγοντες.

Η έναρξη των εργασιών έγινε μετά από ένα 20ήμερο καθώς ζητήθηκε από τον ΟΤΕ,οι εργασίες να ξεκινήσουν μετά το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη ζημιά στο κεντρικό δίκτυό του που διέρχεται από την οδό Μητροπόλεως ,κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο.

Πέραν όμως αυτής της καθυστέρησης,υπήρξε επιπλέον χρονική επιβάρυνση στο έργο λόγω τεχνικών δυσκολιών που προέκυψαν κατά τις εσκαφές για την τοποθέτηση των νέων δικτύων υποδομής αλλά και λόγω των δυσχερειών από την 28/6/2015 επιβληθείσα τραπεζική αργία.

Την τρέχουσα εβδομάδα πάντως εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες υποδομών και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των μαρμάρινων κρασπεδορείθρων και του ασφαλτοτάπητα.

Η ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα της Μητροπόλεως από Ανδρέου Λόντου έως Παναγιωτοπούλων εκτιμάται ,περί τα μέσα Σεπτέμβρη”.

(φωτό αρχείου)