Στα… “κάγκελα” επιχειρηματίες της Μητροπόλεως – Προγραμματίζουν τις επόμενες ενέργειές τους

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται πάνω από το τμήμα της Μητροπόλεως που πεζοδρομήθηκε, καθώς μετά την ενέργεια αυτή, ο τζίρος και η κίνηση στα καταστήματά τους όπως αναφέρουν έπεσε κατακόρυφα.

Καταστηματάρχης ήρθε σε επαφή με το Δήμαρχο Αιγιάλειας και του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει μετά από αυτήν την κίνηση. Ο κ. Καλογερόπουλος έδειξε να κατανοεί το πρόβλημα, ανέφερε όμως, ότι δεν είναι δική του η απόφαση, αλλά της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί σύσκεψη της Επιτροπής για την ερχόμενη Δευτέρα,  συγκαλείται όμως σήμερα στις 13:30 μ.μ.  χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί εάν θα συζητηθεί το θέμα της μερικής πεζοδρόμησης. (Μέχρι στιγμής δεν έχει σταλεί επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Δημάρχου για τη σημερινή συνεδρίαση).

Οι επιχειρηματίες  που βρίσκονται αυτή την ώρα σε προγραμματισμένη συνάντηση, προσπαθούν να βρουν τρόπους ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της μερικής πεζοδρόμησης και συζητούν τόσο για ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοτικής αρχής, όσο και για προσφυγή στην Περιφέρεια κατά της απόφασης, κάτι όμως, που είναι χρονοβόρο (απαιτούνται σχεδόν 3 μήνες) και όχι άμεσο.

Περιμένουν, ωστόσο την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ