Στέλνουν κατασχετήρια για οχήματα ταξί για χρέη στον ΟΑΕΕ | Συναγερμός στα σωματεία Ταξί

Εφιάλτης για χιλιάδες οδηγούς ταξί τείνει να γίνει ο ΟΑΕΕ καθώς σκληραίνει την στάση του απέναντι στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί απειλώντας ακόμη και με κατασχέσεις οχημάτων όταν εκκρεμούν οφειλές!

Ήδη συναγερμός έχει χτυπήσει σε όλα τα σωματεία ταξί με την απόφαση του ΟΑΕΕ με τον εκπρόσωπο του σωματείου της Καβάλας κ. Τσιλογεώργη να χαρακτηρίζει το μέτρο βάρβαρο και αντιανθρώπινο, ως μιας μορφής τιμωρία της πείνας για όσους δε μπορούν να πληρώσουν. Αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα του ΟΑΕΕ και ζήτησε το θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης να μπει ξεχωριστά από τις ασφαλιστικές εισφορές για τις οποίες οι οδηγοί ταξί ζητούν μείωση έως και 20% δίχως μείωση της σύνταξης τους λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν παίξαμε εμείς τα λεφτά των ταμείων στο Χρηματιστήριο». Ανέφερε τέλος ότι ήδη περίπου 600 κατασχετήρια έχουν φτάσει σε Καβαλιώτες επαγγελματίες μεταξύ αυτών και αρκετοί οδηγοί ταξί.

Συζήτηση για το θέμα των κατασχέσεων ταξί έγινε και χθες στην Κομοτηνή με τον βουλευτή ΑΝ.ΕΛ Τέρενς Κουίκ να ξεκαθαρίζει πως «δεν θα ανεχθούμε καμία τέτοια ενέργεια εις βάρος των οδηγών ταξί».