Σπουδαία νίκη στην έδρα του ο Παναιγιάλειος με τα Χανιά 2-0

Σπουδαία  νίκη απέσπασε ο Παναιγιάλειος με τα Χανιά 2-0 δείχνοντας έτσι τη δύναμή του και την αποφασιστικότητά του να πάρει το παιχνίδι στην έδρα του και να μην υποκύψει.

Η άμυνα των Χανίων παρουσίασε πολλά προβλήματα κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναιγιάλειος και έτσι στο 7’ ο Μίλιεβιτς με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά νίκησε τον Σικαλιά κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο Παναιγιάλειος στο 67΄με τον Μπουρλάκη, διαμορφώνει το τελικό σκορ 2-0 αφού ο παίκτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τον Παναιγιάλειο πάντως, μέσα στο Μάρτιο, μέχρι να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τον περιμένει ένας σωστός… “Γολγοθάς” με αγώνες ζωής και θανάτου! ΄Εχει να δώσει τρεις αγώνες και τους τρεις εκτός έδρας με Αχαρναϊκό, Επισκοπή και Παναχαϊκή. Ευχόμαστε ολόψυχα η ομάδα μας να πετύχει το στόχο της…

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Πιζ (53′ Νάστος), Ουρτάδο, Φουρτάδο (24′ Σεχολάρι), Μπουρλάκης (90′ Σκαρτσίλας), Μίλιεβιτς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Γκούμας, Γκονζάλες, Εσόνο (58′ Αλέκου), Ρένια (74′ Ρόχας), Ν’ Γκουέμ, Κρητικός (39′ Σακελλαρίου), Πάγκαλος.