Σοκ στην Ακράτα: Kυνηγούσε τον αδελφό του με μαχαίρι

Αναστατώθηκε η Ακράτα όταν άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδελφό του και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά. Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, ξημερώματα Κυριακής.
Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, διαπληκτίστηκε με τον αδελφό του στο σπίτι του δεύτερου και κάποια στιγμή πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγά. Τελικά, του επέφερε κτυπήματα και τον τραυμάτισε.
Από την πλευρά του, ο τραυματίας μόλις αντιλήφθηκε τις διαθέσεις του αδελφού του είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί.
Ομως ο άνδρας βρισκόταν εκτός εαυτού και χρειάστηκε η παρέμβαση ενός ακόμη αστυνομικού για να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.
Τελικά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, όπως αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ολόκληρη η γειτονία όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό ξεσηκώθηκε από τις φωνές βοήθειας που φώναζε ο άνδρας που είχε δεχτεί την επίθεση, φοβούμενος για την ζωή του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αναμένεται στη συνέχεια να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διασαφηνιστεί η κατάσταση της ψυχικής του υγείας.
Πάντως, εάν οι αστυνομικοί καθυστερούσαν να φθάσουν στο σημείο, ίσως η εξέλιξη του επεισοδίου να ήταν σοβαρότερη, εξαιτίας του αμόκ που είχε περιέλθει ο δράστης. Φέρεται μάλιστα οτι και άλλες φορές κατά το παρελθόν είχε δημιουργήσει παρόμοια επεισόδια, όχι όμως με αιματηρή κατάληξη.
Πηγή: dete.gr