Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 9χρονη κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard – Κηδεύεται σήμερα στον Αλισσό

Σε τραγωδία κατέληξε η επιστροφή στη γενέτειρα για την οικογένεια της Αναστασίας Κάνιστρα με καταγωγή από τον Αλισσό. Η κόρη της Μελίνα – Ελένη Besnard, 9 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο προχθές στο Δερβένι. 

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της με μοναδικό συνεπιβάτη την κόρη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών. Η μητέρα του κοριτσιού παραμένει σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε από νοσοκομείο της Κορίνθου. Το άτυχο κοριτσάκι εξέπνευσε επί τόπου.

Η κηδεία της 9χρονης θα γίνει σήμερα, στις 6:00 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού, όπου η οικογένειά της διατηρεί οικογενειακό τάφο. Η 9χρονη ήταν κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και στη Μεγάλη Βρετάνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα και κόρη κατευθύνονταν από την Αθήνα στον Αλισσό για διακοπές χωρίς τον πατέρα. Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα, αλλά πήγαινε συχνά στον Αλισσό για διακοπές.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το τροχαίο, ο Jean Francois Besnard μετέβη εσπευσμένα από την Αθήνα στην Κόρινθο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας του και της κόρης του. Οταν έμαθε για τον θάνατος της 9χρονης, κατέρρευσε.

 

tempo24.gr