ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ για Φυσικοθεραπεία : Όνειδος για τη ΝΔ

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ, μετά την υπογραφή του ΠΔ μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα, δήλωσε :

«Με δήλωσή μου είχα επισημάνει πριν λίγες ημέρες ότι η ηχηρή απουσία των βουλευτών και στελεχών της ΝΔ από το πρόσφατο συλλαλητήριο, για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αποκάλυψε ότι η απόφαση ήδη είχε ληφθεί.

Το γεγονός αυτό τυπικά επικυρώθηκε με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη μεταφορά της έδρας στην Πάτρα.

Γι’ αυτό και είχε δοθεί η πολιτική γραμμή απουσίας των εκπροσώπων του κυβερνώντος κόμματος από την πιο πάνω τελευταία εκδήλωση υπεράσπισης του πανεπιστημιακού τμήματός μας.

Τώρα περιμένουμε να μας πουν ότι λυπούνται και πως έκαναν ότι μπορούσαν. Μόνο που δεν έκαναν.

Διότι οι βουλευτές της ΝΔ και τα σημαίνοντα στελέχη της στην Αχαΐα, φάνηκε πως δεν διαθέτουν την παραμικρή πειθώ στους υπουργούς του κόμματός τους.

Γι’ αυτό και αναλώνονται, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της Περιφέρειας, σε μια ανούσια επικοινωνία δήθεν καλών προθέσεων, για να διαχειριστούν κεντρικά ειλημμένες αποφάσεις, που προφανώς ήδη γνώριζαν.

Και αυτό ενοχλεί ακόμη περισσότερο.

Το έργο λοιπόν αποκαλύφθηκε. Και δυστυχώς τα χειρότερα για την Αιγιάλεια και σε άλλους τομείςδεν έχουν τελειώσει. Όνειδος για τη ΝΔ».