Σημαντική επιτυχία των ανδρών της Ασφάλειας Αιγίου – Συνέλαβαν άνδρα για σειρά διαρρήξεων

Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, ένας άνδρας Γεωργιανής καταγωγής για σειρά διαρρήξεων στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα  αντιλήφθηκε δύο άτομα να προσπαθούν να εισέλθουν στο διαμέρισμά της. Η γυναίκα η οποία βρισκόταν στο σπίτι της με το μωρό της, θορυβήκε και άρχισε να φωνάζει και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά υπήρξε άμεσα η κινητοποίηση των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι έκαναν έρευνα στην περιοχή και εντόπισαν τους δράστες.

Κατά την προσπάθεια σύλληψής τους, ο ένας δράστης με επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του κατάφερε να διαφύγει, αλλά είναι γνωστός στις αρχές, καθότι εκκρεμούν και γι’ αυτόν παλαιότερα εντάλματα σύλληψης. Είναι πλέον θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Ο συλληφθείς Γεωργιανός κατά τη διάρκεια της προανάκρινης παραδέχτηκε τουλάχιστον έξι διαρρήξεις σε διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, ενώ είχε αποφυλακιστεί το Σεπτέμβριο του 2019 από τις φυλακές της Λάρισας, αφού κρατείτο για άλλες διαρρήξεις σε όλη την Ελλάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ