Σε λειτουργία το Δημοτικό Γυμναστήριο Αιγίου

Ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Άλλη μια υπόσχεση από τη νέα Δημοτική Αρχή υλοποιήθηκε χάρη στις συντονισμένες ενέργειες από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας.»

Το Δημοτικό Γυμναστήριο αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά από τις αρμόδιες επιτροπές και υπηρεσίες, έγινε ολοκληρωτική συντήρηση σε όλο τον εξοπλισμό και τα μηχανήματά του ενώ έγινε και ένα μικρό «λίφτινγκ»στα αποδυτήρια  του.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο λειτουργεί ήδη με 2 γυμναστές έτσι όπως προβλέπεται από τον κανονισμό γυμναστηρίων και αριθμεί ήδη 130 μέλη.

Για τα δικαιολογητικά της εγγραφής και την έκδοση της απαραίτητης κάρτας εισόδου μπορείτε να απευθύνεστε  στη διεύθυνση Βασιλέως Κωνσταντίνου 76 – Βιβλιοθήκη Αιγίου, ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 14:00.

Δικαιολογητικά της εγγραφής μπορείτε να  βρείτε  επίσης στην ιστοσελίδα  του Νομικού Προσώπου : http://www.npdd-aigialeias.gr

_________%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf